Angela Kooij

Grafisch vormgever & Webdesigner

Na jarenlang fulltime gewerkt te hebben als marketeer en grafisch vormgever heb ik de stap gemaakt naar volledige zelfstandigheid. Als freelance webdesigner en vormgever help ik nu andere ondernemers met het creëren en neerzetten van hun merk zodat ook zij hun droom kunnen najagen.

Branding De Designkamer

Vrijheid, geluk & creativiteit

Voor mij drukt geluk zich uit in vrijheid. De vrijheid om te werken met opdrachtgevers waar ik energie van krijg, waarvoor ik met plezier m’n bed uitspring ‘s ochtendsvroeg (of wat later) en de vrijheid heb om zelf te bepalen waar en wanneer ik werk.

De stap om voor mezelf te beginnen is de beste die ik ooit heb gemaakt in m’n werkzame leven. De ultieme vrijheid zorgt ervoor dat ik altijd 100% kan inzetten op creativiteit. Creativiteit die jouw bedrijf ten goede komt. Geen one size fits all designs, maar op maat gemaakte ontwerpen. Daar krijg ik energie van!

Testimonials

“Angela wist zich heel goed in te leven in de stijl die ik voor ogen had voor de webshop. Ze heeft een prachtig en functioneel ontwerp samengesteld en dat binnen een hele korte tijd. Super knap en heel professioneel.”

Edith Beurskens

“Ik ben super enthousiast over Angela als designer voor mijn website! Ik vertelde haar mijn ideeën en binnen no time stond daar een prachtige website! Als aanvulling een logo, flyers en kortingsbonnen allemaal passend in dezelfde huisstijl. Angela luistert naar je eigen ideeën maar denkt ook goed mee in wat beter kan. Heel erg fijn!”

Sharon Nijhof

“Angela heeft voor mij een website, logo en huisstijl bedacht en gemaakt. Ze voelde feilloos aan welke kant ik op wilde qua design, kleurgebruik en wat ik wilde uitstralen met mijn bedrijf. De communicatie liep vanaf het allereerste moment erg prettig en ook waren er maar weinig aanpassingen nodig om zo tot een spot-on resultaat te komen. Angela werkt snel, grondig en is breed inzetbaar. Verfrissend om met zo’n veelzijdig persoon samen te werken en ik ben ontzettend blij met het eindresultaat.”

Lisanne Slagter

“Angela is goed! Wij zijn blij met haar omdat ze aansluit op onze visie en omdat ze ons verrast met meer dan waar we om vragen. Ze denkt echt mee en verbetert in de startfase zodat problemen achteraf bespaard blijven. Ze zeurt wel altijd om geld.,,

Pieter van Hartingsveldt