even voorstellen

Angela Kooij

Grafisch vormgever & webdesigner met een marketingachtergrond. Na jarenlang fulltime gewerkt te hebben als marketeer en grafisch vormgever bij allerlei verschillende bedrijven heb ik de stap gemaakt naar volledige zelfstandigheid. Als freelancer help ik nu andere ondernemers met het creëren en neerzetten van hun merk zodat ook zij hun droom kunnen najagen.

 

De stap om voor mezelf te beginnen is de beste die ik ooit heb gemaakt in m’n werkzame leven. De ultieme vrijheid zorgt ervoor dat ik een mooie balans kan vinden tussen werken en m’n gezin. Maar het komt ook ten goede van m’n creativiteit. Niets zo fijn om tijdens een wandeling met m’n kinderen even m’n hoofd leeg te maken om daarna met frisse energie weer aan de slag te gaan.

Hoe ik te werk ga

Voordat je gaat investeren in je bedrijf wil je natuurlijk wel weten of wij een goede match gaan zijn, mijn werkwijze je aanspreekt en of je waar voor je geld krijgt. Het is natuurlijk niet niks wat je uit handen geeft. Dat snap ik als geen ander!

 

Ik werk graag met korte lijntjes. Even een app-berichtje heen en weer en door! Ik ben niet gebonden aan specifieke werkdagen en -tijden, dus als jij in het weekend een creatieve ingeving hebt, voel je vrij om mij te appen of te mailen.

Ik vind het belangrijk om gemaakte afspraken na te komen en zal dan ook alles op alles zetten om dat te realiseren.

Wil je graag eerst even telefonisch kennismaken? Dat kan! Neem dan even contact met me op via de contactpagina.