Brand Identity &
Logo Design

4 - 6 weken | Vanaf € 1997,00

Met dit pakket krijg je een volledig (re)design van je merk. Samen werken we aan jouw unieke stijl zodat je moeiteloos jouw gewenste droomklanten aantrekt.

Wat zit er allemaal
in dit pakket

Een logo is de basis voor je merk. Ik begin met het maken van 3 logo-concepten. Ieder logo heeft een primair en secundair logo. Een primair logo is jouw bedrijfsnaam en een beeldmerk. Een secundair logo is een variant hierop die gebruikt kan worden als bijvoorbeeld een watermerk. Uiteraard hoop ik dat ik meteen raak schiet, maar wellicht vind je het lettertype van logo 1 mooier, maar het beeldmerk van logo 2. Dan wisselen we dat gewoon om. Alles staat nog open ter verfijning.

Naast een herkenbaar beeldmerk, zijn kleuren ook ontzettend belangrijk voor het creëren van herkenning. Op basis van jouw wensen kies ik een mooi kleurenpalet dat bestaat uit een primaire kleur en secundaire kleur en nog 2 of 3 kleuren die je kan gebruiken voor bijvoorbeeld achtergronden en teksten.

Het hebben van een goed lettertype wordt vaak onderschat, maar het is een essentieel onderdeel van je merk. Het geeft herkenning en eenheid in je uitingen. Je krijgt een apart lettertype voor de titels, eventuele subtitles en voor de paragrafen.

In een brandguide vind je alle die informatie je nodig hebt om eenheid te houden in jouw huisstijl. Dit bevat o.a. het gebruik van je logo’s, de juiste kleurcodes voor drukwerk en digitaal gebruik en de lettertypes. Handig indien je DTP werkzaamheden gaat uitbesteden aan een andere partij dan De Designkamer.

Als de Designkamer je huisstijl ontwikkelt, dan is het ook mogelijk om drukwerk te laten ontwerpen. Bijv. visitekaartjes, cadeaubonnen, flyers, brochures etc. Benieuwd naar de kosten? Vraag een offerte aan en ontvang een op maat gemaakte prijsopgave.

Brand Identity, logo & Webdesign

Looptijd 8 weken

Wil je graag (re)branding én een website of webshop? Wanneer je een combipakket afneemt ontvang je een mooie korting. Vraag de brochure aan voor meer informatie.

Logo & branding

Jamie Stoffels Fotografie

“Via een andere fotograaf kwam ik bij Angela terecht. Ze had voor deze fotograaf een logo ontworpen en haar stijl sprak me gelijk aan.
Omdat ik het lastig vond om aan te geven wat ik zocht in een logo heeft Angela voor mij 3 logo’s ontworpen zonder input vanuit mijzelf. De logo’s waren zeker mooi maar niet helemaal naar mijn zin al kon ik mijn vinger er niet op leggen waarom ze mij nog niet aanspraken.
Na overleg heeft Angela aan 1 logo nog helemaal geschaafd om zo toch tot een resultaat te komen waar ik helemaal blij van werd. Erg fijn! Angela is een fijn persoon om mee te werken, reageert snel op vragen en past ook snel je gevraagde aanpassingen aan. Ik zou Angela zeker aanbevelen!

– Jamie

Logo, branding & webdesign

Framed Confetti

“Via Instagram ontdekte ik de Designkamer en was direct onder de indruk van de mooie ontwerpen van Angela. Met de naam van mijn bedrijf wist ze direct een speelse maar mooie stijl neer te zetten. De samenwerking was fijn en erg flexibel, wat ik echt ontzettend kon waarderen in een tijd waar ik drie kids thuisscholing moest geven. Het uiteindelijke resultaat is mooier dan ik ooit had kunnen dromen. Elke keer als ik mijn website open, maak ik een klein vreugdedansje. Bedankt Angela!”


– Céline

Logo, branding & webdesign

Priscilla Wolf Photography

“Het was een erg fijne samenwerking met Angela. Ze luistert goed naar je wensen en komt zelf ook met ideeën. Het online platform werkte ook heel erg goed en overzichtelijk. Zo was het duidelijk wat van beide partijen werd verwacht en wanneer iets aangeleverd ging/moest worden.”


– Priscilla

Logo, branding & webdesign

Sharon Fotografie

“Ik ben super enthousiast over Angela als designer voor mijn website! Ik vertelde haar mijn ideeën en binnen no time stond daar een prachtige website! Als aanvulling een logo, flyers en kortingsbonnen allemaal passend in dezelfde huisstijl. Angela luistert naar je eigen ideeën maar denkt ook goed mee in wat beter kan. Heel erg fijn!”

– Sharon

Logo, branding & webdesign

Het Slaapatelier

“Angela voelde feilloos aan welke kant ik op wilde qua design, kleurgebruik en wat ik wilde uitstralen met mijn bedrijf. De communicatie liep vanaf het allereerste moment erg prettig en ook waren er maar weinig aanpassingen nodig om zo tot een spot-on resultaat te komen. Angela werkt snel, grondig en is breed inzetbaar. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat.”

– Lisanne

meer informatie

Vraag de brochure aan

Wil je meer informatie over de prijzen en mijn werkwijze? Vraag dan hieronder de brochure aan. Deze wordt meteen naar je toegestuurd.

0
    Je winkelmandje is leeg