Holistisch & betekenisvol design

Of je nou een business idee klaar hebt liggen of al begonnen bent en gaandeweg erachter kwam dat de huisstijl die je hebt niet meer bij je past, ik ben er om je te helpen. Samen starten we een traject waarin we jouw unieke stijl en identiteit gaan ontdekken en creëren zodat je op korte termijn een vliegende (nieuwe) start kan maken.

Je merk is meer dan een mooi logo en bijpassende kleuren. Het is een gevoel dat je wilt overdragen. Met een holistische benadering creëer ik een stijl die volledig aansluit op jou en je doelgroep om je onderneming te laten groeien met alleen nog maar droomklanten.

Webdesign

Looptijd 6 - 8 weken

Wanneer je door mij je website laat bouwen weet je zeker dat je geen one-size-fits-all design krijgt. Samen gaan we kijken naar wat jouw stijl is en wie je droomklant is zodat ik een passend ontwerp kan maken. Aan het eind heb je een website die duidelijk jouw visie en identiteit weergeeft en van je bezoekers klanten maakt.

Brand Identity
& Logo design

Looptijd 2 - 4 weken

Met je branding vertel je alles wat woorden niet kunnen zeggen. Het geeft vertrouwen, vertelt je verhaal en zorgt ervoor dat je publiek zich aangetrokken voelt tot je merk. Dit is een uitgebreid branding pakket voor als je een nieuw of groeiend bedrijf hebt en klaar bent om verder te investeren, je waarde te vergroten en in contact te komen met het juiste publiek.

Meest gestelde vragen

Ik bouw de website met Elementor in WordPress. Mijn voorkeur voor WordPress is gebaseerd op de vele uitbreidingsmogelijkheden. Elementor biedt veel flexibiliteit op gebied van design en je kan je website eenvoudig zelf bijhouden. Mocht je voorkeur toch uitgaan naar Squarespace, Showit of een ander platform, dan is dit ook mogelijk. Geef dit dan even aan in je aanvraag.

Ja dat kan. Je hoeft geen kennis te hebben van programmeren om je site bij te houden met nieuwe blogposts en portfolio-items. Wel is het handig om enige aanleg te hebben op gebied van computers. Wanneer je twee digitale linkerhanden hebt dan is het wellicht wat lastiger. Bij oplevering krijg je van mij een handleiding en een persoonlijke uitleg.

Ik zal je branding en/of website ontwerpen met mijn ervaring als marketeer. Ook zal ik je website voorzien van metagegevens die in zoekmachines naar voren komen. Echter zit mijn kracht meer in design. Indien zoekwoord-analyses e.d. gewenst zijn kan ik hiervoor tegen een meerprijs een specialist inschakelen.

Nee, daar kan ik je helaas niet bij helpen. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is dat ik bij het hele proces betrokken ben en samen met de klant een mooi resultaat neerzet. Ik haal geen plezier uit het uitvoeren van kleine wijzigen van bestaande websites.

Ik vind het belangrijk dat ik feeling heb met de huisstijl om zo tot het mooiste resultaat te komen. Daarom lever ik deze service alleen aan aan klanten waarvoor ik ook de branding heb ontworpen.

Omdat een logo en branding zo inherent aan elkaar zijn, vind ik het van belang dat dit één sterk geheel is. Je kan daarom alleen het hele branding pakket afnemen.

Ik bied geen copywriting aan. Wel zal ik kijken wat de beste indeling is van de aangeleverde teksten en zal ik op eigen initiatief quotes en teksten belichten die ten gunste zijn van het design.
Hier kan ik niet een vast antwoord op geven. Dit hangt heel erg af van de opdrachten die nog lopen. Wanneer je een aanvraag doet, kan ik het je meteen laten weten. Indien ik niet direct voor je kan beginnen, kan ik je wel alvast toegang geven tot je eigen online omgeving waar je alvast de benodigde informatie kan aanleveren.
Ja dat is mogelijk. Het aantal termijnen wordt bepaald op basis van het totaalbedrag. Dit bespreken we tijdens je aanvraag.