Anne & Aelia website-2

Vintage fotografie

Met een gouden randje

lifestyle & business fotografie

Over mij

Angela Kooij

Fotografie heeft eigenlijk altijd wel mijn interesse gehad, maar hier heb ik nooit écht iets mee gedaan. Maar toen ik als (web)designer op een gegeven moment veel fotografen als klant kreeg, begon het toch wel te kriebelen bij het zien van al die prachtige foto’s. Dus ik pakte uiteindelijk m’n camera (die al veel te lang onaangeraakt was), volgde een fotografiecursus en begon daarna met het vastleggen van m’n eigen gezin. En zo is het balletje gaan rollen.

 

Mijn stijl omschrijf ik als vintage met een gouden randje. Ik houd van warme foto’s met een natuurlijke bewerking, maar ook spelen met licht en schaduw vind ik fantastisch om te doen.

designkamer_angelakooij3

Little moments
big memories

fotografiekamer_website-19

pakketten

Gezin-, newborn- & zwangerschapsfotografie

Je hebt een prachtig gezin (of in de maak) en wilt hier graag een tastbare herinnering aan in hoge kwaliteit. Dit kan thuis de dagelijkse routine zijn of ergens op een mooie (buiten)locatie. Of misschien wel een combinatie van beide. Ik bied meerdere pakketten. Mocht je iets anders wensen, neem dan even contact met me op om te bespreken wat er eventueel nog meer mogelijk is.

Momenteel  hanteer ik tot eind dit jaar portfolioprijzen. Dus boek je in 2022 nog een fotoshoot (mag wel plaatsvinden in het nieuwe jaar), dan krijg je een mooie korting!  

Picture perfect

€175,- incl. btw

€125,-

De ‘ZIJN WIJ DIT?!’ foto’s. De foto die je het liefst tegen je muur behangen wilt hebben. De perfecte setting in de mooiste outfits. We treffen elkaar op een locatie naar keuze. Bijvoorbeeld in de vroege ochtend op het strand als er nog niemand is, of in een mooi heideveld tijdens golden hour. Maar ook bij jullie thuis is uiteraard mogelijk. 

In dit pakket zit

Day to day

€225,- incl. btw

€175,-

Je telefoon staat vast vol met ‘net niet’ foto’s. Leuke gebeurtenissen zijn vaak alweer over voordat je een foto kon maken. En als het al is gelukt, is ie net niet scherp genoeg en sta je er zelf niet op. Hoe leuk is het wel niet dat je voor een keer je persoonlijke fotograaf in huis hebt! Ik draai een dagdeel (naar keuze) met jullie mee om de day to day momenten vast te leggen. Juist de normale gebeurtenissen worden al gauw vergeten, maar zijn oh zo leuk om op terug te kijken. Want voor je het weet zijn je kleintjes het huis uit en blijf je achter met enkel een vage herinnering.

In dit pakket zit

Best of both

€275,- incl. btw

€225,-

Voor wanneer je niet kan (of wilt) kiezen is dit pakket ideaal voor jou. We beginnen bij jullie thuis met de day to day foto’s. Daarna kunnen we door naar een mooie locatie voor het picture perfect plaatje. Mochten er kinderen zijn die tussendoor nog moeten slapen, dan is dit mogelijk mits tijdig aangegeven i.v.m. m’n planning.

In dit pakket zit

Eline & Chris + kids-285

See it,
feel it,
capture it

Brandingfotografie

€350,- ex. btw

Een ander onderdeel wat ik onwijs leuk vind om te doen is brandingfotografie. Samen maken we voor jouw website, social media, boek/brochure you name it, krachtige portretfoto’s en mooie sfeerbeelden. Want er is maar één iemand zoals jij, so show them! 

 

Mijn doel is om jou zo puur mogelijk te fotograferen in een setting die voor jou vertrouwd voelt. Dit kan buiten in de natuur zijn, of misschien wel gewoon thuis of op kantoor. Geen ongemakkelijke foto’s waarop je lacht als een boer met kiespijn, maar powerfoto’s die jouw persoonlijkheid en passie vastleggen.

In dit pakket zit

Portfolio

fotografiekamer_website-24

Contact opnemen

Zou je graag door mij gefotografeerd willen worden of heb je misschien nog vragen? Stuur mij een bericht via onderstaand formulier en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.

0
    Je winkelmandje is leeg