webdesign, branding + logo design

Framed Confetti

Chaotisch maar toch rustig en stijlvol. Dat is de beknopte samenvatting van de briefing die ik kreeg van Celine voor de branding van haar fotografiebedrijf Framed Confetti. Zoals de naam al zegt; Gekte & gezelligheid binnen de kaders van een frame. Het designproces begon met veel confetti, maar uiteindelijk bracht ik het terug naar een aantal strakke elementen die je door de gehele branding terug vindt. Elegante en rustige confetti netjes op een rijtje. Een mooie contradictie.

De gloednieuwe branding kon ik direct in een mooie website gieten. Op verschillende plekken vind je de abstracte confetti terug. In combinatie met de kleuren en prachtige foto’s is het een website geworden die ik met trots toevoeg aan mijn portfolio.

Via Instagram ontdekte ik de Designkamer en was direct onder de indruk van de mooie ontwerpen van Angela. Met de naam van mijn bedrijf wist ze direct een speelse maar mooie stijl neer te zetten. De samenwerking was fijn en erg flexibel, wat ik echt ontzettend kon waarderen in een tijd waar ik drie kids thuisscholing moest geven. Het uiteindelijke resultaat is mooier dan ik ooit had kunnen dromen. Elke keer als ik mijn website open, maak ik een klein vreugdedansje. Bedankt Angela!

– Celine Neep