webdesign, branding + logo design

Het Slaapatelier

Nadat Lisanne met een vervelende start haar eerste dochtertje had gekregen, ging het bij de kleine meid al gauw mis met slapen. Uren achter bleef ze huilen. De wanhoop was nabij. Geen arts kon hun helpen en Lisanne ging zelf op onderzoek. Zo kwam ze uit bij de opleiding tot kinderslaapcoach. Na een intensieve opleiding heeft ze deze succesvol afgerond en is ze nu gecertificeerd slaapcoach, klaar om andere ouders te gaan helpen. Daar hoorde natuurlijk een mooie huisstijl en website bij.

Omdat de doelgroep het merendeel uit moeders bestaat heb ik gebruik gemaakt van zachte kleuren en een speels design. Het logo is een dromenvanger en staat voor slapen zonder onrust. Iets waar Lisanne als kinderslaapcoach voor kan zorgen. De grafische elementen zijn kinderlijk maar door de vormgeving wordt de huisstijl niet kinderachtig.

Angela heeft voor mij een website, logo en huisstijl bedacht en gemaakt. Ze voelde feilloos aan welke kant ik op wilde qua design, kleurgebruik en wat ik wilde uitstralen met mijn bedrijf. De communicatie liep vanaf het allereerste moment erg prettig en ook waren er maar weinig aanpassingen nodig om zo tot een spot-on resultaat te komen. Angela werkt snel, grondig en is breed inzetbaar. Verfrissend om met zo’n veelzijdig persoon samen te werken en ik ben ontzettend blij met het eindresultaat.

– Lisanne Slagter