Webdesign
Op maat gemaakte website of webshop
Branding & Logo Design
Trek jouw ideale klant aan
website_priscillawolf_iphone_mockup
Brand + webdesign voor ambitieuze ondernemers

Breng jouw visie tot leven en laat je onderneming groeien met alleen nog maar droomklanten.

Een succesvol bedrijf begint met een solide basis. Bij die basis kan een krachtige merkidentiteit en website die jouw kernwaarden weerspiegelen natuurlijk niet uitblijven. Wil je een bedrijf starten of je huidige onderneming naar een next level tillen, laten groeien en een gevestigde naam worden in je vakgebied en alleen nog maar droomklanten aantrekken? Ik help je graag.

Voor de dromers
& de doeners

Hi, ik ben Angela, grafisch vormgever & webdesigner met een achtergrond in marketing. Na jarenlang fulltime gewerkt te hebben als marketeer en grafisch vormgever bij allerlei verschillende bedrijven heb ik de stap gemaakt naar volledige zelfstandigheid. Als freelancer help ik nu andere ondernemers met het creëren en neerzetten van hun merk zodat ook zij hun droom kunnen najagen.

De stap om voor mezelf te beginnen is de beste die ik ooit heb gemaakt in m’n werkzame leven. De ultieme vrijheid zorgt ervoor dat ik altijd 100% kan inzetten op creativiteit. Creativiteit die jouw bedrijf ten goede komt. Geen one size fits all designs, maar op maat gemaakte ontwerpen. Daar krijg ik energie van! Benieuwd naar hoe ik te werk ga en of wij een zakelijke match zijn?

Brand Identity & Logo

Met dit pakket krijg je een volledig (re)design van je merk. Samen werken we aan jouw unieke stijl zodat je moeiteloos jouw gewenste droomklanten aantrekt.

Webdesign

Wanneer je al een sterke merkidentiteit hebt en je wilt dit graag in een mooie website of webshop gieten, dan is dit het perfecte pakket voor jou.

0
    Je winkelmandje is leeg