branding + logo design

Jamie Stoffels Fotografie

Toen Jamie bij mij kwam voor een rebranding van haar fotografiebedrijf, wist ze niet precies wat ze wilde. Na een telefonische kennismaking kreeg ik eigenlijk een blank canvas om mee te werken. Spannend, maar wel heel erg leuk!

Op basis van haar foto’s stelde ik een kleurenpallet samen van warme en zachte herfstkleuren met een vrouwelijke touch. Deze vrouwelijke touch probeerde ik door te voeren in zowel het logo als de lettertypes. Het logo heeft een modern klassiek lettertype en bevat een abstracte camerashutter. De grafische elementen hebben een waterverf effect in combinatie met gouden details. 

Via een andere fotograaf kwam ik bij Angela terecht. Ze had voor deze fotograaf een logo ontworpen en haar stijl sprak me gelijk aan. Omdat ik het lastig vond om aan te geven wat ik zocht in een logo heeft Angela voor mij 3 logo’s ontworpen zonder input vanuit mijzelf. De logo’s waren zeker mooi maar niet helemaal naar mijn zin al kon ik mijn vinger er niet op leggen waarom ze mij nog niet aanspraken. Na overleg heeft Angela aan 1 logo nog helemaal geschaafd om zo toch tot een resultaat te komen waar ik helemaal blij van werd. Erg fijn! Angela is een fijn persoon om mee te werken, reageert snel op vragen en past ook snel je gevraagde aanpassingen aan. Ik zou Angela zeker aanbevelen!

Jamie Stoffels