Services

Webdesign

Wanneer je door mij je website laat bouwen weet je zeker dat je geen one-size-fits-all design krijgt. Iedere keer probeer ik te vernieuwen en te kijken wat het mooiste past bij jouw huisstijl. Tevens wordt ook de gebruiksvriendelijkheid onder de loep genomen. We brengen je doelgroep in kaart en op basis hiervan creëer ik de beste user experience route. En wellicht overbodig om te noemen, maar uiteraard is de website geschikt voor alle devices en krijg je een op maat gemaakt design voor zowel desktop als mobiel en tablet. Kortom, een responsive website die duidelijk jouw visie en identiteit weergeeft en van je bezoekers klanten maakt.

Opzetten domeinnaam
Coming soon pagina
Responsive website
Webshop
E-mail setup
SEO setup
Handleiding
edithbeurskens_webdesign_mockup2
sharonfotografie_brandbook

Branding & logo design

Met je branding vertel je alles wat woorden niet kunnen zeggen. Het geeft vertrouwen, vertelt je verhaal en zorgt ervoor dat je publiek zich aangetrokken voelt tot je merk. Maar branding van je bedrijf is niet alleen het ontwerpen van een logo. Ook kleurgebruik, lettertype(s) en afbeeldingen spelen een grote rol en dragen bij aan jouw identiteit. Een identiteit die mensen direct moeten herkennen. Of het nou een bericht op social media is, of een poster in een bushokje. 

En ik kan je hierbij helpen. Samen gaan we kijken wat je stijl is en wat je wilt uitstralen. Op basis hiervan maak ik een moodboard en logo-ontwerp. Wanneer je enthousiast bent over het ontwerp maak ik de daadwerkelijke designs. Dit kan zowel voor drukwerk als digitaal zijn. Tevens krijg je een brand guide waarin alle richtlijnen staan van jouw unieke merkidentiteit.

Logo design
Lettertypes & kleuren
Visitekaartjes
Brochures
Flyers
Briefpapier
Facturen/offertes
E-books
Verpakkingen
Social media design