webdesign, branding + logo design

Sharon Fotografie

Na de geboorte van haar 2 dochters raakte Sharon zo enthousiast van fotografie, dat ze een camera heeft gekocht en is begonnen met fotograferen van haar gezin. Hier bleek ze zo’n aanleg voor te hebben, dat ze al gauw gevraagd werd door andere gezinnen om hun te fotograferen. Uiteindelijk wilde ze het professioneler aanpakken en heeft ze zelf een logo gemaakt in Canva. Maar inmiddels is Sharon een mega succesvolle fotografe en onderneemster en had haar huisstijl een kleine opfrisbeurt nodig die beter aansloot bij haar fotografie.

 

De kleuren zijn gebaseerd op de warmte die Sharon heeft in haar foto’s. Eén van haar favoriete momenten om te fotograferen is tijdens het zogenaamde ‘gouden uurtje’. Als de zon bijna ondergaat. Dit heb ik verwerkt in het logo. Een ondergaande zon met een camerashutter erin.

Naast fotografe is Sharon ook flink aan de weg aan het timmeren als business coach voor andere fotografen. Haar oude website was wat beperkter waardoor ik een compleet redesign heb gemaakt wat meer past bij haar huidige dienstverleningen en waar nog ruimte is om mee te groeien.

Ik ben super enthousiast over Angela als designer voor mijn website! Ik vertelde haar mijn ideeën en binnen no time stond daar een prachtige website! Als aanvulling een logo, flyers en kortingsbonnen allemaal passend in dezelfde huisstijl. Angela luistert naar je eigen ideeën maar denkt ook goed mee in wat beter kan. Heel erg fijn!”


– Sharon Nijhof

0
    Je winkelmandje is leeg