Webdesign & webdevelopment​

6 - 8 WEKEN | VANAF € 1695,00​

Wanneer je al een sterke merkidentiteit hebt en je wilt dit graag in een mooie website gieten, dan is dit het pakket voor jou.

Wat zit er allemaal
in dit pakket

Webshop

6 - 8 weken | Vanaf € 2195,00

Een webshop behoort ook tot de mogelijkheden. Je webshop wordt gebouwd in WooCommerce. Dit is een e-commerce platform van WordPress met een uitgebreid dashboard waar je de voorraad kan bijhouden en alle transacties kan inzien.


De webshop bevat alles wat ook in het websitepakket zit.

Je kunt zoveel producten aan je webshop toevoegen als je zelf wilt. Ik zet alvast 10 productpagina’s voor je klaar. Mocht je er meer willen dan kan je dit zelf doen, of door mij laten doen tegen een meerprijs. Een productpagina kan meerdere varianten bevatten met andere kleuren en maten.

Indien je een account hebt bij Mollie Payments wordt deze gekoppeld aan je webshop. Zo kunnen je klanten op meerdere manieren betalen waaronder iDeal, Creditcard, Paypal of achteraf.

Wanneer je fysieke producten verkoopt is het gebruik van Sendcloud erg handig. Sendcloud is namelijk een verzendplatform. Als je je webshop hiermee gekoppeld hebt, kun je eenvoudig met 1 druk op de knop de pakbonnen uitdraaien van de bestellingen.

Wanneer je je zo min mogelijk druk wilt maken om de administratie, is het handig om je webshop te koppelen aan je boekhoudprogramma (bijv. Jortt of Moneybird). Via Mollie koppel ik je account aan je boekhoudprogramma en worden de betaalde orders direct opgenomen in je financiële administratie.

Alle e-mails die verstuurd worden vanuit je shop, zullen opgemaakt worden in je eigen huisstijl.

Brand Identity & Webdesign

Looptijd 8 weken

Wil je graag (re)branding én een website of webshop? Wanneer je een combipakket afneemt ontvang je een mooie korting. Vraag de brochure aan voor meer informatie.

Webshop

Edith Beurskens

“Angela wist zich heel goed in te leven in de stijl die ik voor ogen had voor de webshop. Ze heeft een prachtig en functioneel ontwerp samengesteld en dat binnen een hele korte tijd. Super knap en heel professioneel.”

– Edith

Logo, branding & webdesign

Framed Confetti

“Via Instagram ontdekte ik de Designkamer en was direct onder de indruk van de mooie ontwerpen van Angela. Met de naam van mijn bedrijf wist ze direct een speelse maar mooie stijl neer te zetten. De samenwerking was fijn en erg flexibel, wat ik echt ontzettend kon waarderen in een tijd waar ik drie kids thuisscholing moest geven. Het uiteindelijke resultaat is mooier dan ik ooit had kunnen dromen. Elke keer als ik mijn website open, maak ik een klein vreugdedansje. Bedankt Angela!”


– Céline

Logo, branding & webdesign

Priscilla Wolf Photography

“Het was een erg fijne samenwerking met Angela. Ze luistert goed naar je wensen en komt zelf ook met ideeën. Het online platform werkte ook heel erg goed en overzichtelijk. Zo was het duidelijk wat van beide partijen werd verwacht en wanneer iets aangeleverd ging/moest worden.”


– Priscilla

Logo, branding & webdesign

Sharon Fotografie

“Ik ben super enthousiast over Angela als designer voor mijn website! Ik vertelde haar mijn ideeën en binnen no time stond daar een prachtige website! Als aanvulling een logo, flyers en kortingsbonnen allemaal passend in dezelfde huisstijl. Angela luistert naar je eigen ideeën maar denkt ook goed mee in wat beter kan. Heel erg fijn!”

– Sharon

Logo, branding & webdesign

Het Slaapatelier

“Angela voelde feilloos aan welke kant ik op wilde qua design, kleurgebruik en wat ik wilde uitstralen met mijn bedrijf. De communicatie liep vanaf het allereerste moment erg prettig en ook waren er maar weinig aanpassingen nodig om zo tot een spot-on resultaat te komen. Angela werkt snel, grondig en is breed inzetbaar. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat.”

– Lisanne

meer informatie

Vraag de brochure aan

Wil je meer informatie over de prijzen en mijn werkwijze? Vraag dan hieronder de brochure aan. Je ontvangt ‘m direct in je inbox.